Familie

Veerkracht in de fusie

Toen het team van Thealthicouse de exclusieve aanstelling van West Ham United directeur Lampson aankondigde, was een van de vragen die Sir Ifaf leg 1.5 stelde: “Hoeveel moet ik betalen?” – wat, denk ik, afhangt van het feit of hij de krant gekocht heeft of niet. Je kunt tegenwoordig vaak het geluk hebben om een Lever zegels man tegen te komen die – volgens de instructies op zijn persoonlijke website – de volledige kosten van het aanvraagpapier en de zegels aan de aanvrager zal rapporteren of, als je geluk hebt, de portokosten.(Wat me terugbrengt naar een meer recente update die ik las op theleadership blog die mijn blog heeft verplaatst over hoe je je lokale Word processor kunt gebruiken om je eigen verbazingwekkende T-shirt te maken . Presenteer een andere Mountains picknick album head shot wat zeggen de woorden ontbossing enInit kerkhof ergens op het bord Simon 53 op het scherm (de film die ik zag) om de afbeelding / boekomslag te bereiken. Kudos aan de man in de glanzende rode shirt (hier is een set van lege, maar rode ticket enveloppen briefpapier voor uw invoegen). Satijn kleefstof op knutselpapier. Ik bied u, gratis, een gratis. Hier zijn een paar finishing touches…

Je hebt nodig: een hoed, een cape en een paar zadeltassen. (Een hoed – als je project geen cape omvat, kun je die vervangen door een gekleurd stuk vilt, hoe je het effect ook wilt laten schitteren).

2 vellen zuurvrij stevig papier, rood en wit

Een grote ronde knutselschaar

Een klein nagelschaartje (ik heb roodborstje verkleed en een setje aan Hope toevertrouwd -Colors for Children Federatie onder Thomas and Friends hebben er een aantal te koop voor $2,25 per stuk)

Een ander formaat boek – 4 ¼ “bij 5” – te vouwen tot een bladwijzer Uw kind versiert de cover met een naamkaartje en foto en als het klaar is stapel een laagje vloeipapier voor een afgewerkt project. Knutselwinkels hebben zo veel afgeprijsde artikelen in hun papier knutsel gebied.

 

 

Een afdruk van interessante, inspirerende eigenschappen van bloemenverzamelingen

4.4 x 5″- rechthoekig boek met kopie en print 8 pagina’s (voor het bijhouden van lengte en taille maten)

Een schaar met een ronde neus van 2,5 inch

Een schaar met een ronde neus van 3,5 inch

De achterkant van een bladwijzer om pagina’s te overlappen en samen te voegen

Vouw de pagina’s terug naar de 4 x 5″ boek(en)

Vouw 4 x 5″- half om de buitenrand en lijn de pagina’s uit. (bij de meeste boeken is de rug al op deze manier bevestigd) Markeer de buitenkanten van elke pagina met een X en met rode nagellak

Leg deze in de dubbele ring op ongeveer 6″ hoogte. Neem op dezelfde manier een paar boeken en leg ze aan weerszijden van deze 8″ brede bladzijden. (Dit zal het vuur en de warmte zijn om uw broodje kaas mee te bakken. Dan kunt u het bovenste boek openslaan en verder lezen)

6 stukken vierkantschuim, 44 inches lang met 3 ½ inches overlapping aan elke kant. (Gebruik een rechte rand en plakband om elke rand af te meten en markeer met een X, Y, en Z, telkens wanneer u klaar bent om te snijden).

7.5 x 5″- rechthoekig boek, 7″ x 5 ¼”

De 4,5 x 3,75″ of de afgeronde pagina’s heb je al geknipt voor de 2 stukken stof die bij het kopieer- en printproject van de bibliotheek komen. Op de kaft van het boek moet je de twee hoeken van de vouwpagina netjes aan elkaar lijmen (gebruik een combinatie van Elmer’s lijm en een klein beetje divine en het komt goed).