Financiën

Inleiding tot Heikin Ashi, Japanse producten en het leven van de handelaar

Het Heikin-Ashi systeem is een grafieksysteem uitgevonden door Go Causeway (1903-1990) en gebruikt door de handelaren in rijstfutures op de Chicago Mercantile Exchange. Het wordt beschouwd als het eerste onafhankelijke grafieksysteem ter wereld. Het bestond uit technische en buigingshulpmiddelen en werd een van de populairste grafieksystemen ter wereld, gebruikt door handelaren op elk gebied, op de Chicago Mercantile Exchange. Het werd ook overgenomen door de meeste charting- en handelsbedrijven over de hele wereld, en evolueerde met hen tot iets zeer belangrijks.

Dit systeem verspreidde zich naar Japan en tegen het begin van de jaren tachtig was het systeem overgenomen door de grootste bank van Japan, de Japanse rentebank, als symbool van de aanvaarding van het nieuwe systeem door de Japanners. Vervolgens werd het gebruikt in de kantoren van effectenhandelaren, zowel in grote als in kleine kapitalen, in vele landen. Toen kwam het Eurosysteem en het mondiale financiële systeem ging ermee aan de slag, als illustratie van het bestaan van één enkel handelsinstrument. Vandaag de dag is het Heikin-Ashi getallenstelsel het meest getrouwe van alle handelsinstrumenten in de wereld van de valutahandel.

In de Verenigde Staten werd dit handelssysteem overgenomen in de futures van de Dow Jones Indices door de invoering ervan op de Chicago Mercantile Exchange. Vandaag de dag gaat dit getallensysteem onder een andere naam, het Dow Jones Universal Life Futures Trading System en het heeft zich ontwikkeld tot een enkele valuta waarin de prijzen van de verschillende valutaparen en tijdframes worden weergegeven door de ticker tape. Dit systeem wordt ook beschouwd als het meest accurate systeem in zijn alternatieve vorm die wordt gebruikt als de Dow Jones presumption of eenvoudigweg de Dow Jones Alligator.

 

 

Er zijn momenteel vier manieren om automatisch analyses te ontvangen, volgens de koersbeweging van de onderliggende markt. Het track record van het systeem wordt gecontroleerd door onafhankelijke accountants, evenals door de onafhankelijke geregistreerde beleggingsadviseurs, de gegevens die door M 500 P construct. Het maakt het handelssysteem tot een van de meest populaire systemen voor het bepalen van de toekomstige koersbewegingen van de aandelenmarkt en het wordt vandaag door vele handelaars gebruikt, waaronder de meest prominente uit de futures-industrie.

Er is veel informatie over het systeem, zijn geschiedenis, de wereldwijde economische regelgeving en methodologie die het in staat hebben gesteld zich te onderscheiden van de vele concurrenten op de markt. Dit is geweldig en is een van de beste redenen waarom dit systeem populair is bij zeer veel handelaren over de hele wereld. De volgende stap zou zijn om uw eerste handelstest in het systeem te maken en ervoor te zorgen dat handelen met Heikin-Ashi de juiste zet was. Het is geen systeem dat afhankelijk is van gezichtslezen en frenologie, maar het is afhankelijk van gegevensanalyse, en aangezien dit systeem u zal vertellen hoeveel u moet investeren en hoeveel u ervan kunt maken, kunt u er steeds weer op terugkomen en zien of het systeem goed voor u werkt.

Het is accuraat als het gaat om de richting van de prijsbeweging en aangezien het systeem over de toekomst vertelt, kunt u er altijd zeker van zijn dat u niet voor de gek wordt gehouden. Je zou een zeer goed idee hebben over het specifieke tijdsbestek en je zou er nooit blind in gaan. Dit systeem is een zeer goed systeem en u kunt erop vertrouwen als een leidend systeem in de toekomst. Als u echter op uw hoede bent voor bepaalde dingen en als u andere voorzorgsmaatregelen wilt treffen, kunt u altijd uw eigen ding doen.