Familie

Hoe maak en vlieg je een RC Helikopter in je huis

Het vliegen van je eigen RC helikopter in je huis is niet alleen uitdagend, het is zeker een knaller! Je enige probleem daarbij is dat je moet weten wat je wel en niet moet doen. Om je daarbij te helpen, is dit artikel voor jou. Hieronder geven we je een aantal tips en trucs over hoe je een helikopter in je huis kunt maken en laten vliegen.

De eerste tip en truc is om een RC helicopter body voor je helikopter te hebben. Thuis apparatuur wordt meestal niet geleverd met een helikopter body. De helikopter die je in de winkel koopt heeft misschien geen body. Dit is de reden waarom je er een moet maken voor je eigen helikopter. U kunt deze kopen in sommige hobby winkels in uw omgeving of u kunt hem zelf maken. Je maakt gewoon de vorm die je wilt.

De tweede tip is om je afstandsbediening te kiezen. Afstandsbediende helikopters kunnen tot 7 minuten vliegen. Maar als je nieuw bent in deze hobby, kan het zijn dat je helikopter niet zo lang kan vliegen. Kies dus altijd een helikopter met een groter bereik. Zodat je zijn snelheid en andere factoren die de vlucht van je helikopter beïnvloeden, kunt aanpassen. Bijvoorbeeld, als je 3 kanalen hebt, maar een 4de kanaal kiest, zal je helikopter beperkt zijn tot 3 minuten. Kies je een 2 kanalen, maar kies je nog 2 kanalen apart, dan zal je helikopter 7 minuten vliegen. Kies altijd een helikopter met een groot bereik, zodat hij langer zal vliegen.

De derde tip is om je helikopter binnenshuis te vliegen. Zoals we eerder hebben gezegd, RC helikopters vliegen meestal 7 minuten. We hebben het over 7 minuten buiten vliegen. Maar als je je helikopter binnen in je huis vliegt, is dat niet zo. Onze gok is dat je helikopter er misschien niet meer in slaagt om de juiste plaats te vinden om te landen. Dus ook al is je helikopter nog ver weg van zijn doel, hij is ook te ver weg om te landen, dus is de kans groot dat je helikopter neerstort en beschadigd raakt. Kies dus altijd een helikopter die binnen je huis kan vliegen. Dit is ook goed omdat het gevaar dan minder ver weg is van je huis.

 

 

De vierde tip en truc is om je batterij te kiezen. Uw helikopter is niet alleen afhankelijk van uw batterij om te vliegen, hij is ook afhankelijk van zijn batterij om vers te blijven. Kies dus een helikopter met een grote capaciteit in zijn batterij. Maar zorg er wel voor dat de batterij voldoende vermogen heeft. Maar om de hierboven genoemde reden zijn nieuwe accu’s niet goed. Zorg er dus voor dat u een helikopter kiest met oude accu’s.

Vijfde en laatste tip is om voor jezelf te kiezen. Dit is iets dat iedereen die met RC helikopters bezig is weet. Kies een helikopter die je kan vliegen en onderhouden zonder problemen. Plus het moet compatibel zijn met je vaardigheidsniveau. Als je nieuw bent in deze hobby, kies dan geen helikopter die je niet lang kan bedienen. En hetzelfde geldt als je ervaren bent. Kies een helikopter die nog steeds kan bewegen en overleven met jouw vaardigheden. Je helikopter moet een lange tijd meegaan.

Bij het kiezen van een helikopter, is het zeer belangrijk om wat onderzoek te doen. Maar laat je er niet door verlammen. Spring niet meteen op de helikopter die je hebt gekozen. Geef het een beetje tijd, vooral als je niet met een nieuwe vliegt. Dat zal je de tijd geven om je aan te passen en te leren hoe het echt werkt. Als je eenmaal in staat bent je helikopter zelf te besturen, zul je een meester worden in het besturen van je helikopter. Veel vliegplezier dus!