Financiën

Contante optie voor autobezitters is nog steeds beschikbaar

Het lijkt wel of er elke dag een nieuwe auto en een nieuw automodel is, en dat deze vaak in de uitverkoop gaan, maar zijn er nog financieringsmogelijkheden voor mensen die een autolening of autofinancieringsopties nodig hebben? Laten we eens kijken of we deze vraag voor u kunnen beantwoorden.

Sinds vele jaren is de cash auto optie zeer beperkt geweest om een aantal redenen. Banken en financieringsmaatschappijen hebben historisch gezien hun producten op de achterste voet; ze hebben altijd aangeboden auto aankoop leningen die zijn voornamelijk voor degenen die zich konden veroorloven om te betalen voor hen. Naarmate de tijd verstreek, meer en meer mensen in staat waren om leningen te krijgen en nu niet veel jaren op de weg kan men een lening voor een auto te krijgen, hoewel niet erg vaak.

Zoals het er nu voorstaat met de huidige financiële crisis, bevinden veel mensen zich in een situatie waarin zij misschien geen regelmatig inkomen hebben, maar nog wel rekeningen moeten betalen. Om die reden zijn veel mensen in een positie waarin ze autoleningen of autofinanciering opties nodig. Degenen die de situatie negeren kunnen zich in een echt slechte positie bevinden die nog meer stress kan veroorzaken.

In dit licht hebben dealers, financieringsmaatschappijen en banken zijn het veranderen van hun benadering van mensen en zijn begonnen te beseffen dat er een aantal die behoefte hebben aan autoleningen of autofinanciering opties. Bijvoorbeeld, kunnen degenen die een ongunstige krediet geschiedenis of kunnen zijn zelfstandigen moeite hebben om een conventionele lening te krijgen. Maar van oudsher deze mensen hebben altijd moeite om de auto die zou kunnen passen binnen de lening criteria te krijgen. Evenals dit, voor veel meer mensen zijn er andere factoren te overwegen secundaire naar Pro gemoedsrust.

Maar voor degenen met een slecht krediet, kan zich niet veroorloven een conventionele lening en hebben behoefte aan auto financiering opties, is er nu een nieuw type van lening beschikbaar die mensen kunnen helpen de auto die ze nodig hebben. Deze lening producten zijn voor klanten die hebben gewerkt aan strikte betaalbaarheid en hebben een groot deel van de besparingen voor de aanbetaling. Elk product dat we zullen kijken naar heeft een aanbetaling doel dat is ingesteld op tussen de $ 2000 en $ 4000.

 

 

Zelfs buiten dit bereik de meeste klanten in aanmerking komen voor deze auto leningen of autofinanciering opties. Met deze aanbetaling niveaus en een goede krediet geschiedenis klanten zijn over het algemeen in staat om toegang te krijgen tot leningen of auto financieringsopties die zijn zo goedkoop, zo niet goedkoper, dan de traditionele auto leningen.

1.) Dealership Financiering

Een van de meest voorkomende leningsmogelijkheden voor autofinanciering is te gaan voor financiering door een dealer. Meestal in grote steden zoals Los Angeles ofpressureapproach tot de meest extreme hoge lening voor de financiering van voertuigen beschikbaar. Natuurlijk moet men voorzichtig zijn dat de dealer werkt Lending Club lid dealerschap met een sterke reputatie die onberispelijk is.

De voordelen van dit type faciliteit zijn onder meer:

– Over het algemeen goedkopere aanbetaling/lening.

– Biedt een hoger leenbedrag.

– De meeste twijfels over het voertuig kijken naar jou als dealer, zodat je een betere deal kunt krijgen.

– Een uiterst snelle leningsprocedure.

– Regelmatig onderhoud van het voertuig, indien van toepassing.

– Maak uw voertuig deel van uw aanbetaling, zodat u zeer snel over uw lening kunt beschikken.

– Wanneer uw leerlingen akkoord gaan met de voorwaarden die u bekijkt als zij uw lening terugbetalen, kunnen zij niet terugkeren zeg 3,5% van de aankoopprijs van uw voertuig.

– Indien u problemen heeft met uw voertuig, en deze vallen onder de garantie, dan zal de dealer deze garantie gebruiken om te bepalen dat een andere verkoper deze punten kan repareren.

– Zij bieden u uw handel graag, en de voorwaarden van de verkoop voor uw handel.

Met de juiste dealership financiering en wat gezond verstand, moet je in staat zijn om een vriendelijke gebruikte auto om te zetten in een paar duizend dollar of zelfs beter op korte termijn.

2.) Auto Leningen Online

Het volgende niveau van online autofinancieringsopties zijn die welke worden aangeboden door “Lending Club” aan autokopers, of zelfs die welke worden aangeboden door acceptatie bankbedrijven zoals Paypal.

De voordelen op dit niveau zijn zeer vergelijkbaar met die van online shopping sites, waarbij de meeste van deze bedrijven leningen aanbieden met nulrenteaanbiedingen voor een bepaalde periode.

Dit komt omdat de Lending Club geeft autoleningen in huis, aan kopers, net als in de auto marktplaats. Dus terwijl dit niveau van autofinanciering is relatief nieuw, veel autokopers hebben geprofiteerd van deze diensten als ze worden beschouwd als een veel eenvoudiger, snel en handig formaat voor de financiering van voertuigen.

3.) Handel Scalpers

De autohandel in het algemeen wordt het runnen van een zeer grote hond; een van de belangrijkste aspecten moet in aanmerking worden genomen voordat je mee te doen. Het belangrijkste aspect is om gewoon ervoor te zorgen dat u hebt geprobeerd om alle nodige informatie te krijgen en de informatie te controleren voordat u gaat om uw auto aankoop te doen.

Er zijn een paar opties te overwegen voor zover het de handel betreft, en deze omvatten dat u online kunt kopen, wat een optie is die u geld kan besparen.