15:30 MUZIEK & FILM UIT DE WIJK

CHRISTUS KONINGKERK – GRATIS

CONCERT VAN HET VIERSEIZOENENFESTIVAL

Tijdens het Vierseizoenenfestival geven kinderkoor Mais Quelle Chanson en vzw Jong elk seizoen muzikaal talent uit de wijk de kans om te schitteren om een podium. Speciaal voor Ciné Privé bundelen het enthousiaste kinderkoor en lokale muzikanten alvast hun krachten voor een spetterend concert.

HET GEHEIM: EEN FILM OVER NIEUW GENT

Het Geheim is een korte documentaire over de avonturen van de kinderen van wijkatelier Sint-Paulus, de afdeling van de Academie voor Beeldende Kunsten in Nieuw Gent. Wekelijks werken ze in het grootste geheim aan een verrassingsvoorstelling, die ze willen spelen op de begane grond tussen de flatgebouwen in hun buurt. In ware guerrillastijl knutselen ze stiekem aan muurschilderingen, eigen animatiefilmpjes en nog veel meer. Hun zelfgemaakte documentaire geeft je alvast een sneak preview over wat ze allemaal van plan zijn.

17:00 FAMILIEFILM DE GVR

CHRISTUS KONINGKERK – GRATIS

De kleine Sophie is een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus genaamd. Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensen etende reuzen die de GVR pesten. Trailer

HAPJE & DRANKJE BIJ PINO

RERUM NOVARUMPLEIN

Wie graag een hapje of drankje wil voor of na de filmvoorstelling, kan hiervoor terecht in Wijkhuis Bij Pino.