THE JIGSAW PUZZLE

The Jigsaw Puzzle laat je in een ontdekkingsparcours genieten van een mooie reeks kortfilms in de huiskamers van Malem. De selectie van de films gebeurde door Bo Alfaro Decreton, één van de drijvende krachten achter dit jonge Gentse initiatief.

Het parcours van The Jigsaw Puzzle is gratis. Het is wel aangeraden om op voorhand te reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt! Reserveren kan online via deze link of telefonisch via Uitbureau op 09 233 77 88 (ma-vr 10:30 – 17:00 / za 10:30 – 16:00).

Start The Jigsaw Puzzle: donderdag 16 maart om 20:00 in het meetingpoint van Ciné Privé.

HET HUISKAMERPARCOURS OP DONDERDAG 16 MAART IS VOLZET – WIE GRAAG ALSNOG VAN THE JIGSAW PUZZLE WIL GENIETEN KAN TERECHT IN DE CIRCUSKERK VAN MALEM WAAR GELIJKTIJDIG HETZELFDE PROGRAMMA VERTOOND ZAL WORDEN – RESERVATIE EVENEENS AANGERADEN!

CAMOUFLAGE // IMGE ÖZBILGE

Camouflage vertelt over een verboden vriendschap die tot bloei komt in een geheime tuin in een stad waar Oost en West samenkomen. Een animatiefilm die de kijker naar een mysterieuze, surreële wereld brengt, geïnspireerd op de huidige politieke spanningen in Turkije.

Trailer

THE SONG OF THE MAPLE TREE // JIYUN ZHANG

The Song of the Maple Tree is een oud episch lied van het Miao-volk, een etnische groep die de kunst van het schrijven verloren is en al meer dan 250 jaar hun verhalen en kennis overdraagt via gezangen. 

Trailer

FRANKIE15 // LIVIA PERNEEL

De Brusselse Frankie neemt zichzelf voor om voor haar zestiende verjaardag seks te hebben. Een intiem en poëtisch verhaal over intense vriendschap, ontluikende seksualiteit en jong zijn in Brussel. 

Trailer

STACEY & DE ALIEN // NELSON POLFLIET

De achttienjarige cheerleader Stacey kan het verlies van haar onlangs overleden moeder niet verwerken. Ze beslist om het lichaam van haar moeder verborgen te houden in huis en bijt zich vast in de illusie dat ze op die manier hun leven samen kunnen blijven verderzetten. 

Trailer

YIBRIL // DANIEL GRANADOS

Op een dag hoort Gabriel, een Spaanse straatartiest die in Brussel woont, een telefoon rinkelen vanuit een vuilnisbak. Wanneer hij opneemt, smeekt Hala, een Syrisch meisje dat gevangen wordt gehouden door smokkelaars, om hulp. 

Trailer

LES HOMARDS IMMORTELS // KATE VOET

Tijdens een lange nacht in een anonieme stad zien ex-geliefden Alba en Max elkaar terug. Na een abrupt afscheid trachten ze elkaars verlangens en motieven te achterhalen, balancerend op de dunne lijn tussen vereenzamen en verbinden. 

LOON PLAGE // JOANNA LORHO

Duinen, mist, de zee en de schoorstenen van de raffinaderijen in de verte. Een vrouw slaagt er niet in deze desolate plek genaamd Loon Plage te verlaten, ook al is ze gedoemd om te verdwijnen. 

SWEET DUMPLINGS // LAI KIN CHANG

Yin en Lee maken samen het lievelingsgerecht van hun dochtertje Tim Tim die enkele jaren geleden is overleden. Kunnen de met zoveel liefde gemaakte dumplings troost brengen voor de leegte en het verlies?