LOTHAR // LUCA ZUBERBÜHLER

Elke keer als Lothar niest, lijken er zaken te ontploffen. Daarom besluit hij zichzelf af te zonderen van de buitenwereld. Wanneer zijn geliefde broodrooster stuk gaat, komt hij echter voor een moeilijk dilemma te staan.

 

Trailer

OPA & PÉPÉ // KATLEEN BRUSSELMANS

De zevenjarige Tom wordt na schooltijd opgevangen door zijn grootvader. Pépé Lucien bezit een autokerkhof en is gek op boogschieten. Wanneer pépé overlijdt, krijgt Tom het moeilijk.

AVALON // VINCENZO DE JONGHE

In goede en kwade dagen tot de dood ons scheidt. Maar wat als een koppel in twee verschillende werelden leeft? In Avalon probeert Maurice om één realiteit te creëren voor hem en zijn Yvonne.

Trailer

ON ATTEND // DIMITRI STERKENS

Camille is een jong Afrikaans meisje dat de grens probeert over te steken in de hoop haar familie terug te vinden, maar verstrikt raakt in een cynisch, bureaucratisch niemandsland.

Trailer

NYMPHET // LAURA HERMANIDES

Thuis heeft iedereen het te druk om aandacht te schenken aan de jonge Dolly. Daarom besluit ze erop uit te trekken met een vriendin. Maar de onschuldige verkenningstocht van een pubermeisje slaat plots om naar een gevaarlijk spel.

Trailer

ROUTINE // LINDE ROMBOUTS

Dagelijkse routines voeren we vaak maar half bewust uit. Zodanig dat ze soms dreigen te ontsporen.

NEVERLANDING // WIM REYGAERT

Een Michael Jackson-imitator wijdt zijn hele leven aan het perfectioneren van zijn act.

Trailer