WANNEER

Donderdag 14 – zondag 17 maart 2018

Van donderdag tot zaterdag openen de deuren en de bar van Campus Atelier telkens om 19:00.

Op zondag start het gratis familieprogramma om 14:00.

WAAR

Campus Atelier– De Pintelaan 263 – 9000 Gent

BEREIKBAARHEID

TICKETS (VANAF MAANDAG 4 FEBRUARI)

  • Online: via Uitbureau
  • Telefonisch: via Uitbureau: 09 233 77 88 (ma-vr 10:30 tot 17:00 / za 10:30 – 16:00)
  • Ter plaatse aan de festivalkassa in Campus Atelier: dagelijks vanaf 19:00

PRIJZEN

  • Donderdag 14 & zondag 17 maart: gratis
  • Vrijdag 15 & zaterdag 16 maart: 7 € (UiTPAS kansentarief: 1,4 €)
  • UiTPAS omruilvoordeel: voor 10 punten per UiTPAS krijg je een gratis filmticket. Omruilen kan bij Uitbureau – Veldstraat 82 – 9000 Gent en in het GentInfo Punt Nieuw Gent – Rerum-Novarumplein 180 – 9000 Gent.

UiTPAS Gent is de digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kunt doen. Indien je in aanmerking komt voor het kansentarief, krijg je bovendien korting op deze activiteiten. Meer info op www.uitingent.be/uitpas of via Gent Info op 09 210 10 10.

TOEGANKELIJKHEID

 

Ciné Privé bezoeken is een recht voor elke cultuurliefhebber. Daarom proberen wij ons aanbod zo toegankelijk mogelijk te maken.

Campus Atelier is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Heb je nood aan extra assistentie of toegankelijkheidsmaatregelen? Neem dan contact op met onze toegankelijksheidscoördinator Sylvie De Moor (sylvie.demoor@stad.gent – 0497 53 44 75).

CINÉ PRIVÉ GRATIS VOOR SLECHTHORENDEN OP VRIJDAG 15 MAART

Op vrijdag 15 maart staat Ciné Privé in het teken van bezoekers met een auditieve beperking, die we die avond gratis verwelkomen op het festival. We voorzien de filmvertoningen van ondertitels en nodigen bezoekers met een auditieve beperking bovendien uit het gloednieuwe systeem van luisterondersteuning MobileConnect te testen. Een tolk VGT zal de nodige uitleg, begeleiding en feedback over MobileConnect tolken.

Via de gratis app MobileConnect zullen bezoekers het geluid van de films in versterkte kwaliteit onvangen op hun eigen smartphone en de frequenties aanpassen naar hun eigen wensen. MobileConnect werd ontwikkeld door Sennheiser. Meer informatie is terug te vinden op https://nl-be.sennheiser.com/mobile-connect.

Praktische info:

  • We vragen bezoekers die MobileConnect willen testen aanwezig te zijn om 19 uur, zodat we een demonstratie van het systeem kunnen geven voor aanvang van de filmvertoning.
  • We vragen bezoekers hun eigen smartphone en eigen verbinding tussen smartphone en oor mee te brengen.
  • Op voorhand aanmelden is niet nodig. Onze toegankelijkheidscoördinator Sylvie De Moor zal bezoekers verwelkomen op het festival zelf.